Şumudică, euforic după o victorie uriaşă: ce mesaj le-a transmis steliştilor şi ce a spus despre un gol fabulos al echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 44 de ani e foarte aproape de a duce Astra în grupele Ligii Europa, după ce a eliminat Inverness (Scoţia), West Ham (Anglia), iar joi a învins AZ Alkmaar (Olanda).

Astra Giurgiu şi AZ Alkmaaar au oferit, în prima repriză, un regal fotbalistic despre care „Adevărul“ a scris aici.

Rezultatul final îi transformă pe români în favoriţi în ceea ce priveşte calificarea în grupe, iar desfăşurarea scorului l-a încântat pe Marius Şumudică. La finalul întâlnirii, tehnicianul Astrei a comentat meciul la Digi Sport, în stilul său caracteristic. 

Ce a spus?

„Am arătat ca o echipă mare, că am revenit de la 0-2. Am revenit contra unui arbitraj potrivnic. Am avut penalty şi la De Amorim, dar şi în repriza a adoua, când Alibec a şutat în mâna unui adversar. Probabil că asta e diferenţa dintre România şi Olanda.

Ce a greşit Colţescu cred că ne-a luat acest arbitru astăzi, pot să fie fericiţi cei de la Steaua. Îmi felicit jucătorii, au demonstrat că au caracter şi au gestionat bine acest meci. Am avut noroc şi de această climă, care ne convine, dar important este că avem o victorie. Şansele noastre au crescut pe undeva pe la 40%. Pe ei orice gol marcat în califică, dar sperăm să marcăm şi noi acolo.

Budescu a făcut şi faza de apărare, iar cei care au comentat atitudinea lui din teren ar trebui să-i ia parametrii şi să se uite. Antrenez o echipă care joacă fotbal! Ştiam că le vom da gol, important era să nu primim gol. Am întors rezultatul, golul doi a fost splendid, după o fază pe care am lucrat-o la antrenamente“, a declarat Marius Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite