Ştiri & Actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Carmen Amariei
Carmen Amariei

TROFEU
Amariei a cucerit Cupa Danemarcei

Interul naţionalei României, Carmen Amariei (foto), şi-a trecut sâmbătă în palmares Cupa Danemarcei, cu echipa sa de club FCK Copenhaga, după victoria la limită obţinută în finală în faţa formaţiei SK Aarhus, scor 23-22. Carmen Amariei a contribuit la victorie cu trei goluri marcate, înscriind golul crucial cu care Copenhaga a egalat la 22, cu trei minute înainte de final.

REUŞIT
Oltchim a câştigat Memorialul „Constantin Tiţă"

Campioana României a câştigat săptămâna trecută Memorialul "Constantin Tiţă", competiţie desfăşurată în Sala "Traian" din localitate. În clasamentul final, pe primul loc s-a situat Oltchim, cu 4 puncte (+5), urmată de Ştiinţa Baia Mare, 4 p (+4), Tomis, 4 p (-9) şi U. Reşiţa, 0 p. Cea mai bună jucătoare a fost desemnată Melinda Geiger (Ştiinţa HCM), căreia i-a revenit şi titlul de golgheteră.

SPRIJIN
Tadici îl susţine pe Voina

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, reales săptămâna trecută în funcţia de membru al Consiliului de administraţie al FR de Handbal, a afirmat că deşi echipa României trebuia să se întoarcă cu medalie de la CM din China, selecţionerul Radu Voina trebuie lăsat să-şi continue mandatul până la capăt, adică până la JO 2012. "Fondul de jucătoare de valoare ridicată la nivel de echipă naţională este destul de restrâns, în acest moment nu mai este loc de experimente", şi-a explicat Tadici sprijinul pentru Voina, tehnician cu care s-a contrat deseori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite