Ştiri & actualitate - Două amicale de lux pentru tricolore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina
Radu Voina

Reprezentativa de handbal feminin a României va disputa în această săptămână două meciuri de verificare, în deplasare, împotriva Franţei, vicecampioană mondială în 2009.

NAŢIONALĂ
Două amicale de lux pentru tricolore

Primul joc e programat pe 25 februarie la Mulhouse, iar revanşa peste două zile la Sélestat. Printre cele 16 handbaliste selecţionate de Radu Voina (foto) se află doar cinci jucătoare ce au participat la CM din China: Mihaela Smedescu (Oltchim), Clara Vădineanu (Oltchim), Florina Bârsan (Cluj), Ada Moldovan (Brăila) şi Melinda Geiger (Baia Mare).

CUPA CHALLENGE
Suceava câştigă la scor

Finalistă în ediţia trecută a Cupei Challenge, CS Universitatea Bucovina Suceava şi-a respectat blazonul în faţa ucrainenilor de la Burevestnik Lugansk. După ce au învins clar în prima manşă pe teren propriu, scor 31-20, moldovenii au făcut spectacol şi în Ucraina, impunându-se cu 31-21 (13-9).

CUPA CHALLENGE
Eliminare dramatică pentru Odorhei

HC Odorhei a ratat accederea în sferturile Cupei Challenge deşi echipa pregătită de Vlad Caba (fostul secund al naţionalei feminine) a câştigat cu 35-23 în faţa polonezilor de la MMTS Gwidzyn în retur. Leşii învinseseră în prima manşă cu 32-20 şi s-au calificat pentru că au marcat mai multe goluri în deplasare. Harghitenii au avut un ultim atac de 35 de secunde, dar nu au reuşit să trimită mingea în poarta adversă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite