Şarapova a declanşat furtuna la Kremlin. Vladimir Putin trece la ameninţări dure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a fost prinsă dopată şi suspendată provizoriu, iar acest lucru aruncă o lumină nefavorabilă asupra tuturor sportivilor ruşi.

Faptul că una dintre cele mai emblematice sportive din Rusia este în mijlocul acestui scandal nu a căzut deloc bine oficialilor Kremlinului, mai ales că alţi sportivi au fost depistaţi şi sancţionaţi pentru folosirea aceleiaşi substanţe. 

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a declarat că ceea ce se petrece acum nu trebuie proiectat asupra întregului sport din Rusia. "Să nu punem în umbră tot sportul din ţara noastră şi să ignorăm meritele sportivilor ruşi", a spus Dmitri Peskov, care a precizat că cei depistaţi pozitiv practică sporturi individuale, vrând să dea de înţeles că răspund doar ei pentru ceea ce li se întâmplă.

Suspendarea Şarapovei a determinat însă o şedinţă de urgenţă a Parlamentului rus, deoarece Vladimir Putin vrea explicaţii clare în privinţa a ceea ce se întâmplă, el ameninţând că va cere măsuri dure, dar nespecificând la adresa lui. „Joi va fi o şedinţă de urgenţă în care ne vom consulta, vom analiza în amănunt toate documentele referitoare la problemele sportivilor noştri”, a spus Dmitri Svishev, preşedintele Comitetului Sportiv din Rusia, chemat special la şedinţa Dumei de Stat a Rusiei.

 O nouă bombă în lumea tenisului: "Rafael Nadal a fost suspendat şapte luni!"

Vezi AICI prima reacţie a Simonei Halep cu privire la suspendarea Mariei Şarapova

'Cât de proastă să fii ca să faci asta? A distrus o afacere de milioane' Reacţie violentă la adresa Mariei Şarapova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite