Încă o grijă pentru Simona Halep. Se află pe o poziţie jenantă în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep are un început de an dezastruos şi a obţinut numai două victorii în circuitul WTA, fapt care se răsfrânge şi asupra poziţiei ei în clasamentul mondial.

Halep a căzut de pe locul 2 pe locul 5 în lume, iar perspectivele sunt şi mai cenuşii ţinând cont că la următoarele două turnee are de apărat o grămadă de puncte, fiind câştigătoarea trofeului la Indian Wells şi semi-finalistă la Miami. În plus, Halep are o grijă suplimentară. În clasamentul pentru Singapore se află pe o poziţie ridicolă raportat la pretenţiile ei. 

Pentru a ajunge la Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona trebuie să fie între cele mai bune opt jucătoare din 2016, dar din pricina rezultatelor ei de până acum ocupă abia poziţia 76. A strâns doar 197 de puncte, în condiţiile în care anul trecut, în aceeaşi perioadă, avea 1610 puncte. Sigur, mai e destul până în octombrie, dar pentru a-şi asigura prezenţa în elita tenisului mondial Simona trebuie să înceapă să câştige nişte turnee.

În acest moment primele opt sunt Angelique Kerber, Carla Suarez Navarro, Agnieska Radwanska, Serena Williams, Viktoria Azarenka, Roberta Vinci, Johanna Konta şi Belinda Bencici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite