Înalta trădare: Piţurcă i-a luat banii lui Becali, iar acum îl distruge. Cum se va implica în proiectul Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş a fost numit, oficial, coordonar al echipei pe care Clubul Sportiv al Armatei o va înscrie, în următorul sezon, fie în liga a patra, fie în liga a cincea. Acum, o altă legendă a roş-albaştrilor vrea să susţine proiectul Armatei.

Victor Piţurcă a antrenat Steaua în trei mandate dintre care două au fost în perioada în care Gigi Becali „aterizase“ deja în Ghencea.

Chiar dacă mult timp a fost un „aliat“ al latifundiarului din Pipera, relaţiile s-au stricat, după ce fostul selecţioner a fost condamnat cu suspendare în „Dosarul Valiză“ în care a încercat să-i dea o mână de ajutor lui Becali. 

De atunci, Piţurcă a devenit un inamic al omului de afaceri, iar acum încearcă să-i dea o lovitură, contribuind la formarea echipei prin care CSA Steaua vrea să distrugă trupa latifundiarului.

Ce a spus?

„Lăcătuş trebuie să facă nişte eforturi la noua echipă, poate chiar şi financiare. Nu trebuie să ne mulţumim cu echipă în liga a 4-a. Trebuie să revină în prima ligă pentru că de acolo a fost furată.

Eu o să pun pe tapet acest lucru pentru că, oricum, n-am ce face. O să-i bat la cap şi pe alţii să se implice. Trebuie să facem totul ca această echipă să existe.

Eu cred că un mare merit îl are domnul Talpan (n.r. – juristul Armatei), care a reuşit să facă lumină. E omul anului 2016. Am aflat că i s-au pus piedici din multe părţi. Dacă n-ai sigla Stelei pe piept şi ai altă siglă, atunci nu există Steaua. Suporterii ştiu asta şi nu mai vin la meciuri.

Dacă s-a decis că echipa lui Becali n-are dreptul de a juca în Liga I, atunci clubul Armatei ar trebui să fie înscris imediat în prima divizie. Trebuie ca Armata să-şi facă repede echipă.  Eu îmi doresc ca Steaua să redevină a suporterilor. Nu mai e a suporterilor de când a venit Becali“, a spus Piţurcă la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite