În campionat mieluşei, în Cupă zmei: Viitorul Constanţa învinge pe FC Braşov şi se califică în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştii echipei lui Gică Hagi au câştigat la limită, scor 1-0, în deplasare, contra lui FC Braşov, victorie graţie căreia Viitorul s-a calificat în sferturi, deşi în campionat se zbate în subsolul clasamentului.

Deşi în urmă cu trei săptămâni, mai precis la 4 octombrie, Viitorul Constanţa pierdea cu 0-4 meciul din etapa a 10-a din Liga 1 contra lui FC Braşov, de această dată echipa lui Hagi s-a revanşat şi a câştigat partida din optimile Cupei României jucată tot la Braşov, pe "Stadionul Tineretului".

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gavra în minutul 11, un gol care le asigură puştilor constănţeni accesul în sferturile Cupei, în ciuda faptului că în campionat au un parcurs modest, având doar două victorii în 12 etape şi clasându-se pe poziţie retrogradabilă în acest moment.

Finalul de la Braşov a încins puternic spiritele, arbitrul întâlnirii eliminând câte un jucător de la fiecare echipă. Mai întâi, a văzut roşu Cristea de la gazde (90+1), după care Bejan de la oaspeţi (90+3).

Viitorul Constanţa este a patra echipă calificată în sferturi, după Pandurii, Vaslui şi Astra. În această seară şi joi seara se vor disputa şi ultimele patru partida din optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite