Îl dă Niculae afară? Anunţul făcut de Astra în privinţa viitorului lui Şumudică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre situaţia antrenorului Marius Şumudică, care a plecat aseară din cantonament pentru a semna cu Gaziantepspor, dar s-a răzgândit apoi din cauza atentatelor de la Istanbul. Coman  a dezvăluit că a avut o discuţie cu patronul echipei, Ioan Niculae, legată de situaţia antrenorului de 45 de ani.

Coman a recunoscut că oficialii campioanei au variante pentru a-l înlocui pe Şumudică, favorit fiind Edi Iordănescu, care s-a despărţit recent de ŢSKA Sofia.  ”A fost o situaţie grea. Nu ne-am mai confruntat cu această situaţie. Nu vrem să luăm decizii la nervi. Am vorbit cu domnul Niculae, nu-i convine situaţia. Întotdeauna trebuie să ai şi alte variante. A fost dorinţa antrenorului să plece, am participat la discuţia cu echipa din Turcia, e normal să avem şi noi variante. Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, mie îmi place şi sunt convins că acum sau cu altă ocazie vom lucra împreună”, a declarat Coman la Digi Sport. 

Se pare că Ioan Niculae e supărat şi pentru că Şumudică l-a criticat vehement după meciul de joi cu AS Roma. "Dacă nu îmi dau voie să plec, rămân în continuare, voi continua la Astra, dar veţi vedea un om care va sta pe bancă ca Lobanovski. Mi se spune că am câştigat o grămadă de bani la Astra. Păi i-am furat mă frate? I-am muncit, nu ţi-am băgat mâna în buzunar. Eu nu voi plăti nimic din cei 150.000 din clauza mea. Dacă vor, continuăm şi mergem din memorii în memorii. Cu patronul nu există dialog. Între mine şi dânsul, a fost prietenul meu şi l-am respectat, dar mă opresc aici. Ţin să îi felicit pe cei de la Plzen pentru abordare şi pe jucătorii mei, au fost excepţionali. Pentru mine vorbesc rezultatele, dar în momentul de faţă mi-a ajuns. Mi-a ajuns până aici (până peste cap). Sunt plin. Eu îmi doresc în momentul de faţă să ne oprim, dar poate voi continua dacă nu găsesc un club care să plătească 150.000 de euro. Mie mi-a ajuns, gata. Cum să dăm atâţia jucători rivalei să-i facem pe ei campioni? Eu nu pot fi fals, aici se încheie un ciclu", a zis antrenorul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite