4.000 de bilete returnate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai puţin de 10% dintre fanii care şi-au cumpărat bilete la amicalul anulat dintre România şi  Argentina au solicitat să li se returneze banii.  Termenul limită în care oamenii puteau trimite tichetele înapoi a fost miercuri, 10 august.

„Până în acest moment s-au primit solicitări de returnare a banilor pentru un total de 4.000 de bilete, însă numărul exact îl vom cunoaşte abia în zilele următoare pentru că nu au sosit încă plicurile puse la poştă la data de 10 august", a declarat pentru „Adevărul" un reprezentat al firmei Danco Pro Comunication, principalul distribuitor online de bilete pentru meciurile de fotbal.

Suporterii care nu au solicitat rambursarea banilor vor folosi biletele tipărite pentru întâlnirea cu Argentina pentru a intra la partida România - Franţa, programată la 6 septembrie în preliminariile Campionatului European din 2012. Meciul va marca inaugurarea stadionului „Arena Naţională". Pentru jocul cu „cocoşii" sunt disponibile în acest moment doar 1.819 tichete, însă la ele se vor adăuga cele 4.000 de bilete returnate de fani. Toate se vând exclusiv online pe site-urile specializate: biletefotbalonline.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite