288 de participanţi la Vitality Open Tenis Tour, care se joacă la Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenomenul Halep aduce copiii pe terenurile de sport.

La Curtea de Argeş e din nou agitaţie, deoarece oraşul argeşean găzduieşte, în perioada 14-20 iulie, unul dintre cele mai importante turnee de tenis, Vitality Open Tour.

Competiţia se bucură de sprijinul Federaţiei Române de Tenis, iar partenerul oficial al turneului este Dr.Oetker România, un brand ce susţine în mod constant competiţii internaţionale şi naţionale de tenis. Vitality Open Tour este un turneu internaţional masculin de categoria Futures F8 aflat în calendarul competiţional ITF Pro Circuit. Jucătorii profesionişti se vor întrece în meciuri de simplu şi dublu. Printre ţările reprezentate la prima ediţie a turneului se numără Italia, România, USA, Slovacia, Franţa, Moldova, Rusia, Canada, Israel, Malaezia, Croaţia, Suedia, Columbia.
Iubitorii sportului alb sunt aşteptaţi la Clubul Sportiv Tenis Club Curtea de Argeş pentru a-i susţine pe cei 288 de participanţi la turneu.
De peste zece ani, Dr. Oetker România susţine sportul alb şi este alături de tinerele talente ce pot ajunge numărul unu mondial. După ce Dr. Oetker a sprijinit WTA Bucharest Open, unde România a câştigat atât la simplu cât şi la dublu, acum compania germană revine la Curtea de Argeş şi susţine Vitality Open Tour.

“Este o bucurie pentru noi să aducem în Curtea de Argeş, capitala tenisului internaţional pentru 30 zile, turneul Vitality Open Tour si alte 3 turnee de anvergura. Dr. Oetker România este un susţinător activ al tenisului românesc, sprijinind performanţa de peste 10 ani. Ne-am implicat în acest an în competiţii de mare anvergură cu jucători de top din întreaga lume – Fed Cup Romania-Serbia, WTA – BRD Bucharest Open şi am rămas constanţi în sprijinul acordat turneelor de juniori organizate la Curtea de Argeş. Urăm baftă tuturor jucătorilor şi aşteptăm cu nerăbdare să asistăm la un spectacol memorabil pe terenurile Centrului Sportiv Tenis Club Curtea de Argeş” a declarat Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România.

cozma

Preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti, este alături de Dr. Oetker la Vitality Open Tour, între 14 şi 20 Iulie 2014, la Clubul Sportiv Tenis Club Curtea de Argeş.“Sunt bucuros să urez bun venit jucătorilor, familiilor acestora, prietenilor şi suporterilor la Vitality Open Tour, un turneu Men’s Futures din Circuitul ITF Pro. Astfel de evenimente oferă tinerilor jucători profesionişti oportunitatea de a concura cu cei care le sunt contemporani şi de a-şi stabili un echilibru pe scara clasamentelor internaţionale. Bineînţeles, un turneu de acest rang necesită resurse enorme, pentru ca totul să se desfăşoare la cel mai înalt nivel, de aceea aş dori să mulţumesc în mod special celor din Curtea de Argeş şi tuturor organizatorilor care s-au implicat din partea Tenis Club Curtea de Argeş.

Premii de 10.000 de euro

Vitality Open se anunţă a fi un turneu cu 288 de participanţi şi premii în valoare de 10.000 de dolari. Favorit la această competiţie este Claudio Fortuna. Italianul ocupă poziţia 389 în clasamentul ATP. La turneul organizat la Curtea de Argeş, România va fi reprezentată pe tabelul principal de 43 de români. Printre aceştia se numără Patrick Ciorcilă, numărul 667 în clasamentul ATP, şi Petru-Alexandru Luncanu, câştigatorul la simplu şi dublu al turneului ITF Focşani.

Pentru acest turneu internaţional, Dr. Oetker a pregătit, pe lângă premii în bani, pizza Gussepe şi Puddind Paula pentru tinerii jucători.

Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeş si Federaţia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competiţional al ITF Pro Circuit. Ediţia 2014 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociaţia Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate.

Comunicat de presă

afis
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite