„1.000 de euro pentru cei care susţin CS U Craiova“: acuze grave despre echipa care a înlocuit Universitatea în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Rotaru (centru). FOTO: prosport.ro
Mihai Rotaru (centru). FOTO: prosport.ro

Cu 48 de ore înainte ca trupa finanţată de Mihai Rotaru să inaugureze noul „Ion Oblemenco“ a apărut un scandal cu privire la felul în care e susţinută această grupare.

Craiovenii au făcut cozi la casele de bilete pentru a prinde un loc la amicalul CS U Craiova – Slavia Praga (vineri, ora 20.00, TVR), după cum „Adevărul“ a scris aici.

Aproape sigur, noul stadion al oraşului va fi arhiplin vineri seara, ceea ce o lovitură cruntă pentru Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, formaţie care a ajuns în liga a patra. Mititelu s-a referit mereu la CS U Craiova ca fiind o „clonă“ şi a insistat ca acest club n-are suporteri.

Acum, printr-o intervenţie la ProSport Live, el a lansat un nou atac la adresa grupării finanţate de Mihai Rotaru.

Ce a spus?

*A cumpărat (n.r. – Mihai Rotaru) judecători, politicieni, ziarişti, iar mulţi oameni cred că aceasta echipă (n.r. - CS U Craiova) e adevărata Craiova. Toţi funcţionarii publici din acest judeţ sunt în gaşca lor. Am fost la DNA, s-au făcut înregistrări, audieri şi nu s-a mai întâmplat nimic.

*Am înţeles că şi ultaşii de la Peluza Sud sunt cumpăraţi. Se oferă câte 1.000 de euro pentru ca aceşti fani să vină la meciurile lor. Sunt câţiva care au probleme financiare şi acceptă. Îmi asum răspunderea pentru ce spun.

*Acest Rotaru a cumpărat judecători, procurori, ziarişti din Craiova! Oameni care au scris toată viaţa despre Universitatea, n-au mai publicat nimic de când am intrat în Liga a IV-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite