VIDEO Un om de serviciu a câştigat 3,4 milioane de dolari la loto, dar spală în continuare wc-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american care lucrează ca om de serviciu într-un liceu deşi în urmă cu cinci ania câştigat la loteria locală aproximativ 3,5 milioane de dolari. Cu toate acestea viaţă sa nu s-a schimbat cu nimic.

Tyronne Curry locuieşte în aceeaşi casa mică cu soţia sa, doi nepoţi, doi fii vitregi, soacra şi nora. A lucrat aproape 35 ani ca suplinitor la liceul "Evergreen", dar, din cauza reducerilor de personal, a ajuns să măture holurile acestuia.

El continuă să spele podelele, să cureţe gunoiul şi să înalţe, în fiecare dimineaţă, steagul american, chiar şi cu conturile pline, scrie Today.

Nici obiceiurile familiei nu s-au schimbat: continuă să gătească şi să mănânce în casa, iar fiecare seară de miercuri o petrece la bowling. Singura îmbunătăţire adusă casei este aceea că a cumpărat un sistem de încălzire şi a izolat casa.

În ceea ce priveşte banii cheltuiţi, 40 000 de dolari este suma cea mai mare pe care a cheltuit-o şi culmea, nu pentru el. Liceul "Evergreen" a fost beneficiarul generozităţii lui Tyronne Curry. Bărbatul este şi antrenorul echipei de atletism a liceului. A decis să doneze bani pentru amenjarea unei noi piste de atletism.

Americanul spune că moşteneşte generozitatea şi modestia de la mama sa. Îşi aminteşte despre aceasta împărţea mereu hrana cu vecinii care nu aveau ce pune pe masă.

VIDEO

image

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite