VIDEO incredibil: delfinii artişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delfinii au învăţat acest truct unul de la celălalt
Delfinii au învăţat acest truct unul de la celălalt

Lumea animalelor nu încetează să ne surprindă. Ne demonstrează acest fapt delfinii de la centrul Sea World din oraşul Orlando, statul Florida (SUA), cunoscut ca unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din lume, ce atrage anual numeroşi turişti interesaţi să observe cele mai variate vietăţi marine.

Una dintre cele mai mari atracţii Sea World se află în cadrul Delfinariului, unde angajaţii şi vizitatorii au avut ocazia să observe un comportament neobişnuit la delfini. Aceştia scot bule de aer prin narină, pe care le învârtesc, le plimbă şi le sparg la final.

Se pare că delfinii inspiră aer la suprafaţă, pentru ca ulterior şă-şi poziţioneze capul în aşa fel încât bulele de aer să iasă perfect pe verticală din narină. Ba mai mult, inelul de aer este perfect rotund, iar delfinii au învăţat treptat să-l mărească şi să-l micşoreze prin rotiri ale capului.

Instructorii care lucrează cu delfinii susţin că acest comportament este mai întâlnit la femele, decât la masculi. Totodată, această „îndeletnicire" demonstrează capacitatea incredibilă a acestor mamifere marine de a învăţa rapid noi trucuri.

Vezi VIDEO pe adevărul.es

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite