Variante curcubeu pentru un cămin vesel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Art card, cinci bucăţi. Se potriveşte  într-o ramă cu dimensiunile 10 cm x 15 cm
Art card, cinci bucăţi. Se potriveşte într-o ramă cu dimensiunile 10 cm x 15 cm

Nu ocoli piesele şi obiectele de amenajare în culori puternice, dacă vrei să schimbi un pic atmosfera din locuinţa de care te-ai plictisit.

Dacă ai nevoie de o schimbare, poţi miza oricând pe un pic de culoare. Iar asta e valabil atât în viaţă, în general, cât mai ales în amenajare. Reinventarea nu costă foarte mult şi nici nu-ţi ia prea mult timp. Poţi face mici modificări colorate în oricare dintre încăperile locuinţei tale, la fel cum poţi să te bucuri de nuanţe de curcubeu şi în balcon sau în grădină, combinând după bunul plac accesoriile de exterior.

O variantă facilă este, în orice anotimp, adăugarea în amenajare a unui tablou în culori vii, menit să-ţi dea mai multă poftă de viaţă şi să-ţi bucure privirea. Dacă eşti dintre curajoşi, mergi mai departe cu pofta de culoare şi alege pentru living un fotoliu mare, confortabil, într-o nuanţă puternică - albastru, mov, galben etc.

La fel, poţi opta şi pentru corpuri de mobilier în culori de curcubeu, dar aici este foarte posibil să ai nevoie de o schimbare totală, nu doar parţială. Pentru a-ţi face mâna, testează camerele mici ale locuinţei: joacă-te cu blaturi de masă colorate şi cu ustensile haioase în bucătărie şi cu suporturi pentru reviste pe hol!

info
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite