Valeriu Gheorghiţă, despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare: Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto cncav
foto cncav

Vaccinarea anti-Covid trebuie să fie promovată şi de cântăreţii de manele, a declarat Valeriu Gheorghită, în conferinţa de presă săptămânală susţinută la Palatul Victoria. El a spus însă că nu crede „că trebuie să aşteptăm o decizie la nivel central ca o persoană să susţină campania”.

Medicul Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19, a fost întrebat la conferinţa de presă de marţi după-amiază, dacă ia în calcul implicarea cântăreţilor de manele în campania de vaccinare. El a răspuns că ,,fiecare în comunitatea pe care o reprezintă poate să susţină acest demers. Ne dorim cu toţii revenirea la normalitate. Puterea exemplului este importantă”.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a explicat că această variantă a fost luată deja în calcul, dar nu a considerat că trebuie să fie o decizie „la nivel central”.

 „Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să-şi găsească locul în acest demers de comunicare şi de activităţi pro vaccinare. Însă nu cred că trebuie să aşteptăm o decizie la nivel central ca o persoană indiferent cine este să susţină campania de vaccinare. Acest lucru se face individual şi nu trebuie să existe un cadru organizat la nivel central”, a mai spus Gheorghiţă.

În ultimele săptămâni, mai multe vedete, printre care şi influecerul Dorian Popa, au promovat vaccinarea anti-COVID.

Ulterior, Lucian Mîndruţă a făcut un apel pe Facebook către cântăreţul de manele Tzanga Uraganul în care îl îndemna să promoveze vaccinarea. „Nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar am retinut din trendingul de pe youtube ca sunteti capabil sa ajungeti la 1 milion de oameni in 24 de ore. Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritatile nu mai stiu cum sa le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor sa ne vaccinam, da’ fara vlaga. N-au muschi la limba. Ce vreau sa va rog: Nu vreti sa va ocupati dvs, domnu’ Uraganu?”, a scris Mîndruţă pe Facebook.

Manelistul nu a ezitat şi chiar a mărturistit că vrea să facă un ,,hit pentru vaccinări”.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite