Un român născut fără antebraţe sfidează soarta în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Hriscă-Munn   Foto: Daily Mail
Cornel Hriscă-Munn Foto: Daily Mail

Student la Oxford şi baterist recunoscut în Marea Britanie - acestea sunt realizările unui tânăr român, în vârstă de 18 ani, care s-a născut fără antebraţe şi ai cărui părinţi au fost ucişi în 1992, în România.

Ken şi Doreen Munn l-au adoptat pe Cornel în 1992, care a rămas orfan în România după ce ambii părinţi au fost ucişi, scrie cotidianul britanic "Daily Mail".

Cornel Hriscă-Munn, în vârstă de 18 ani, s-a născut cu un handicap care avea să-i marcheze toată viaţa. Neavând niciunul dintre antebraţe, până şi activităţile de zi cu zi, precum mâncatul, îi erau imposibil de realizat fără ajutorul unei alte persoane.

În ciuda acestui neajuns, Cornel şi-a dorit o carieră ca baterist, iar în 2007 a câştigat locul doi la concursul naţional de interpretare muzicală la instrumente de percuţie din Marea Britanie.

Însă, tobele nu sunt singurele pasiuni ale tânărului român. Începând din septembrie anul acesta, Cornel va începe cursurile la renumita universitate britanică Oxford, după ce a câştigat un loc în cadrul Facultăţii de Teologie şi Filosofie.

Află care sunt celelalte realizări ale tânărului român pe adevărul.it

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite