Un român acuzat de omor, după ce a spintecat o femeie, a fost arestat la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima s-a produs într-un bloc din cartierul Plumstead. Foto: thelondonpress.uk
Crima s-a produs într-un bloc din cartierul Plumstead. Foto: thelondonpress.uk

Un român în vârstă de 39 ani a fost arestat la Londra şi este acuzat de omor după ce, duminică, a înjunghiat o femeie în vârstă de 50 ani pe care, potrivit anchetatorilor, o cunoştea. Bărbatul, Vasile Bratu, a fost ridicat chiar de la locul crimei.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Metropolitană din Londra, acuzaţia vizează moartea unei femei în vârstă de 50 ani, găsită înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un bloc din cartierul Plumstead.

Poliţiştii şi paramedicii au fost alertaţi la ora 2.18, printr-un numărul de urgenţă. „În ciuda eforturilor paramedicilor, victima a decedat în aproximativ o oră", se arată în comunicat, precizându-se că medicii legişti au stabilit cauza morţii ca fiind o plagă înjunghiată. 

Autorul crimei, Vasile Bratu, un bărbat în vârstă de 39 ani, a fost reţinut la faţa locului, iar poliţiştii susţin că îşi cunoştea victima, fără să ofere deocamdată alte detalii despre anchetă.

Cert e că românul a fost arestat în aceeaşi zi în care a avut loc omorul şi a fost inculpat oficial, marţi, 6 aprilie, urmând să fie prezentat în stare de arest preventiv instanţei de judecată. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Plecarea muncitorilor români din UK i-a lăsat pe britanici fără resurse umane. „Nu ne-am gândit că Brexit ne va aduce aşa probleme”

O întreagă familie a fost ucisă într-un cumplit masacru, urmat de o dublă sinucidere. Cum au plănuit doi fraţi să îşi omoare rudele

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite