Un poliţist sub acoperire, hăcuit cu toporul de interlopul Răgălie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răgălie Mărgean, unul dintre membrii cunoscutului clan mafiot din Capitală, a fost săltat ieri noapte după ce, în urma unei altercaţii, a lovit cu toporul un poliţist aflat sub acoperire

Răgălie Mărgean, unul dintre membrii cunoscutului clan mafiot din Capitală, a fost săltat ieri noapte după ce, în urma unei altercaţii, a lovit cu toporul un poliţist aflat sub acoperire în zona Foişorul de Foc.

Poliţistul a fost internat la Spitalul de urgenţă Floreasca, cu fractură craniană, iar medicii spun că starea acestuia este critică.

Scandalul a început joi seara, când iubita lui Răgălie parcase neregulamentar un BMW, în rondul de la Foişorul de Foc, încurcând astfel circulaţia. Pentru că nu putea să treacă, şoferul unui troleibuz i-a atras atenţia şoferiţei, dar Răgălie a sărit imediat din maşină şi a început să-l ameninţe.

Riscă 12 ani de închisoare

Şoferul troleibuzului nu l-a luat în seamă, a închis geamul şi a plecat mai departe, dar în acel moment interlopul a zărit un bărbat "care se uita fix" la el şi atunci, nemaiputându-se stăpâni, l-a atacat pe acesta cu un cuţit.

Acesta era poliţist sub acoperire, de la Serviciul de Investigaţii Criminale al sectorului 2, şi împreună cu alţi colegi urmăreau nişte persoane suspecte de furturi din maşini.

Pentru a nu fi desconspirat, poliţistul s-a apărat, apoi s-a retras şi a chemat un echipaj în uniformă. Agresorul a dispărut, dar în 5-10 minute s-a întors la locul incidentului înarmat cu un topor şi l-a atacat pe un alt poliţist. Răgălie Mărgean poate primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 7 şi şi 12 ani, pentru tentativă de omor şi ultraj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite