Un bărbat le-a prezentat jandarmilor un buletin care expiră în mileniul următor: „A refuzat legitimarea motivând că este suveran“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de jandarmi din Bucureşti a avut, marţi seară, parte de o situaţie la limita dintre râs şi plâns. Un bărbat a încercat să se legitimeze cu un document intitulat „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Aşa-zisul act de identitate, de dimensiunea unui permis de conducere, indica naţionalitatea titularului drept „suveran”, iar la data naşterii mai 2018. Mai mult, actul ar expira abia mileniul următor, în anul 3119.

Bărbatul a refuzat cu orice preţ să furnizeze informaţii reale cu privire la identitatea sa reală, drept urmare, jandarmii au cerut sprijinul unui echipaj de ambulanţă, care l-au dus pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru un consult de specialitate.

Conform unui comunicat al Direcţiei Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, bărbatul „A refuzat legitimarea motivând că este suveran

Marţi, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Documentul nu este, conform legislaţiei în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identităţii, menţionând faptul că este suveran şi că nu recunoaşte instituţiile statului, fiind condus la sediul secţiei de poliţie competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate“. 

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite