Trei puncte urâteee

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

M-am temut de meciul cu Mediaş, „Gazul“ este o echipă în formă, echilibrată, cu un tandem dirigent, Horoba-Pustai, eficient şi discret.

Rapid a jucat poate unul dintre cele mai jegoase meciuri. Dar, s-a întors acasă cu toate cele trei puncte! Urâte. Dar, e mai bine aşa decât, de la 2-0 să pleci acasă cu 2-3? Herea, goleadorul începutului de campionat a dat cu muci-n fasole // bâta-n baltă // oiştea-n gard. După ce a dat un penalty magistral (acordat corect!) a luat al doilea galben, pentru un fault aiurea; minte de bibilică. Asta îi trebuia acum când este chemat la naţională şi când urmează un meci cu ceferiştii din Cluj pe care trebuie să-i termini.

Penaltyul a fost dat de Haţeganu cu gândul la partida giuleştenilor cu CFR; el aici fluiera şi cartona rapidişti. Bilă / mantă / bilă se numeşte procedeul indirect. Cine, ce să-i reproşeze că a lăsat Rapidul fără doi jucători - bine că nu joacă Sburlea, egoistul! - plus cartoane care, probabil, cumulate... Mă intrigă, apoi, jocul absenteist al lui Lazăr, neadaptarea lui Roman, jucător de naţională. Iar Răduţă este doar mormolocul ce dă din coadă.

De la un „blat" ratat pe Dinamo, nu pot reţine decât sinceritatea cu care „ceilalţi" clujeni, - nu fèrarii răsculaţii din 1907, ci acei cu tricolorul în galerie - au infirmat vasalitatea faţă de Dinamo. Felicit un Walter vertical şi pe Niculescu. Ultimul a arătat valoarea profesională, dar şi morală!.

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite