Românii vor avea liber şi pe 2 şi 3 mai

Românii vor avea liber şi pe 2 şi 3 mai

Românii ar putea avea liber pe 2 şi 3 mai FOTO Arhivă Adevărul

Guvernul a hotărât în şedinţa de astăzi că zilele de 2 şi 3 mai vor fi zile libere, astfel încât ziua de 1 mai să fie legată de Sărbătorile Pascale, care anul acesta vor fi sărbătorite de ortodocşi pe 5 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17.30 Guvernul a decis ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate zile libere în sectorul public, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării au solicitat Guvernului României şi premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai şi 3 mai să devină zile naţionale libere cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulaţia către staţiunile din România. Cu ajutorul acestei măsuri, ziua liberă de 1 Mai va fi legată de Sărbătoare de Paşte care pică anul acesta pe 5 mai.

Zilele libere ar putea fi recuperate în duminicile de 18 şi 25 mai.

Ar stimula circulaţia turistică către staţiunile turistice din România şi către Litoralul Românesc, ceea ce ne va permite să dăm un start excelent sezonului 2013“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările