Rewind. Stop. Fast Forward.

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când raportul dintre senzaţia timpului care se scurge din ce în ce mai repede şi amalgamul de experienţe şi sentimente trăite rămâne (semnificativ de) subunitar, înseamnă că a fost un an bun.

Mai e puţin timp până ce maşina de scris va ajunge la căpătul rândului, cu fericire în taste şi cu rapiditate în a încerca să scrie cât mai mult până când produsul final va trebui trimis la tipografie şi, mai apoi, în arhiva fiecăruia.

Lăsând la o parte toate recapitulările evenimentelor de peste an, naţionale sau internaţionale, fiecare autor îşi are propria lui poveste:

Lucrurile se întâmplă cu un scop. Dacă jocul situaţional te pune într-un loc, într-un moment, e dintr-un anumit motiv.

Dacă nu îţi scrii tu singur povestea, ţi-o vor scrie alţii.

De ce îţi e frică, nu scapi, iar frica te va face să distrugi cu convingere poduri pe care le-ai construit cu aceeaşi convingere.

Fiecare trebuie să creadă în ceva, cu convingerea că în fiecare zi e abia prima zi de când a început să creadă în acel lucru, acea persoană, acea emoţie.

Să ascultăm, nu doar să auzim. O lecţie ne va apărea în faţa ochilor sub diferite forme până când o învăţăm.

Fie ca astăzi să fie prima dată când mulţi îşi vor stabili obiectivele pentru anul care vine şi în care le vor şi respecta. Pentru mine, cu siguranţă va fi prima dată.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite