Organizaţiile care îi ajută pe oamenii fără adăpost fac apel la donaţii. Ce poţi dona şi unde

Organizaţiile care îi ajută pe oamenii fără adăpost fac apel la donaţii. Ce poţi dona şi unde

FOTO: Samusocial Romania Facebook

Oamenii fără adăpost aşteaptă iarna cu îngrijorare. Puţinele organizaţii din ţară care îi pot ajuta fac apel la empatia şi omenia celor care pot dona haine groase pentru ca persoanele mai puţin norocoase să poată trece mai uşor peste anotimpul rece.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Samusocial din România face apel la persoanele care pot dona geci, căciuli, ghete de toamnă sau de iarnă în stare bună către asociaţiile care sprijină persoane fără adăpost. 
 
Donaţiile pot fi făcute de către Samusocial România (contact: 021 410 5067), Centrul comunitar ARAS Titan (031 437 8057) sau Casa Ioana (021 332 6390).
 
Samusocial ajută persoane care locuiesc pe stradă, persoane care se află într-o situaţie de criză la nivel personal, psihic, relaţional, social, juridic, medical, situaţie determinată de absenţa unui adăpost sau de imposibilitatea de a-şi oferi unul. „Persoanele fără adăpost prezintă deficienţe în mobilizarea resurselor proprii sau externe”, precizează reprezentanţii organizaţiei. 
 
                 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: