O tânără din Statele Unite a confecţionat măşti de protecţie pentru persoanele cu deficienţe de auz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără a confecţionat măşti de protecţie pentru persoanele hipoacuzice FOTO unilad.co.uk
O tânără a confecţionat măşti de protecţie pentru persoanele hipoacuzice FOTO unilad.co.uk

O tânără din Statele Unite creează măşti de protecţie pentru persoanele hipoacuzice sau care au deficienţe de auz, pentru ca acestea să poată comunica între ele.

„Am văzut pe Facebook că unele persoane creează măşti de protecţie reutilizabile şi atunci m-am gândit la oamenii care au probleme auditive sau sunt hipoacuzice”, a spus Asley Lawrence, în vârstă de 21 de ani, conform lex18.com.

Tânăra studiază educaţia pentru hipoacuzici şi îşi doreşte să aducă o schimbare în bine în viaţa acestora. „Am simţit că este o parte imensă din populaţie care este trecută cu vederea. Toţi ne panicăm acum din cauza pandemiei, la fel ca şi persoanele hipoacuzice, aşa că am simţit că este important ca în vremuri de acestea, oamenii să poată comunica între ei.

Tânara ma spune că a început să confecţioneze măştile cu ajutorul mamei sale, folosind cearceafurile din casă.  Acum, Ashley îşi doreşte să creeze măşti şi pentru persoanele cu aparat auditiv, care nu ar putea purta masca.

Fata a primit până acum mii de comenzi din şase state, aşadar persoanele hipoacuzice au nevoie de măşti adaptate lor. Măştile sunt gratuite, Ashley acceptând donaţii de la oamenii care cred în visul ei.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite