Militar român arestat pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un militar, care a participat la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan, a fost reţinut, alături de două persoane, pentru trafic de droguri, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Vatră Ciprian Ionuţ, angajat militar la o UM de vânători de munte din Predeal, Toma Cristian Marius şi Teodor Andra Ioana, pentru trafic de droguri de risc.

Mai citiţi şi:

Un tânăr din Ploieşti cultiva droguri în casa bunicilor.Va sta până la 15 ani după gratii

În perioada martie - iunie 2010, inculpaţii au oferit spre vânzare, în zona oraşului Sinaia, judeţul Prahova, importante cantităţi de cannabis.

În 2 iunie 2010 a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Vatră Ciprian Ionuţ, ocazie cu care s-au găsit efecte militare şi muniţie - cartuşe şi încărcătoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde zgomot tip militar cu fitil exterior, binoclu militar, căşti de protecţie.

Inculpatul Vatră Ciprian Ionuţ a participat la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au solicitat instanţei de judecată arestare preventivă a celor trei inculpaţi pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Prahova şi IPJ Prahova - SIR şi AEST şi continuă în vederea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite