Meteo:Vreme de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza scăderii presiunii, depresiunea islandeză se va extinde în nord-vestul şi nordul continentului, iar circulaţia predominant vestică va antrena aer oceanic. Totodată, presiunea va creşte în sud-vest şi se va menţine ridicată în bazinul Mării Mediterane şi în centrul şi sud-estul continentului.

La noi, presiunea nu va avea modificări semnificative, circulaţia va fi slabă, masa de aer nu se va schimba, iar fronturile se vor menţine deocamdată departe. În această configuraţie, vremea va fi predominant frumoasă, iar cerul variabil, mai mult senin la deal şi la munte.

În zonele joase, mai ales din sudul ţării, îndeosebi dimineaţa, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, ceea ce înseamnă cu până la 8-9 grade mai mult decât media multianuală la această dată.

Mâine

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 4 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, la deal şi la munte. Dimineaţa, în zonele joase din sudul ţării, local se va produce ceaţă, posibil persistentă, asociată cu burniţă sau cu fulguială.

Poimâine

Cerul va fi variabil la deal şi la munte, iar în zonele joase, dimineaţa local se va produce ceaţă. Noaptea, în vestul şi în nordul ţării, pe arii restrânse, şi izolat în restul teritoriului, vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite