Meteo: Vreme rece pentru această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Pe continent nu se vor produce modificări importante în distribuţia centrilor barici. Ciclonul mediteraneean din nordul Mării Adriatice se va deplasa spre est, peste Peninsula Balcanică şi Podişul Anatoliei, cu tendinţa de a ajunge în zilele următoare în vestul Mării Negre.

În restul continentului, presiunea se va menţine ridicată, iar în est şi în sud-est circulaţia este tot nordică şi masa de aer rece, continental-polară. La noi, vremea va fi rece pentru această dată, cu temperaturi maxime între 7 şi 16 grade, uşor mai ridicate în vestul ţării.

Cerul va fi temporar noros, dar numai izolat va ploua slab, îndeosebi în sud şi în sud-est. Temperaturile minime de mâine-dimineaţă vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, mai coborâte în depresiuni, unde, izolat, se va produce brumă.

Mâine

Vremea se va menţine rece, iar cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a nopţii, în estul ţării, unde, izolat, va ploua slab. Vântul moderat va prezenta unele intensificări în Dobrogea, în Bărăgan şi în Moldova. Maximele vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine rece, iar cerul va fi variabil, mai mult noros în jumătatea de est a ţării, şi va ploua pe arii extinse în Dobrogea şi în Moldova. Va ploua local în Muntenia şi în Transilvania şi cu totul izolat în restul teritoriului. Maximele vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite