Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică nu va suferi modificări importante. Astfel, în nord-vestul continentului se va menţine activă depresiunea islandeză, circulaţia va fi vestică, iar vremea, puternic instabilă.

În zona Câmpiei Ruse, presiunea se va menţine la valori mai ridicate, apropiate de mediile multianuale, iar în sud, în zona Mării Adriatice, va fi activ ciclonul zilei de ieri, în deplasare către Câmpia Panonică.

În aceste condiţii, la noi, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 23 şi 31 de grade, ceea ce înseamnă cu 4-5 grade mai mult decât mediile multianuale. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate, la munte şi în sudul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va prezenta intensificări în Dobrogea.

Mâine

Vremea se va menţine caldă. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate, îndeosebi la munte, în estul şi în sudul ţării, unde va ploua pe arii restrânse, mai ales cu caracter de aversă. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade.

Poimâine

Vremea va fi în general instabilă şi caldă, chiar dacă temperaturile maxime vor fi uşor mai scăzute, cuprinse între 22 şi 28 de grade. Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate, îndeosebi după-amiază, şi va ploua local în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite