Managerul Spitalului „Marius Nasta“: Avem o zonă de platou. Îngrijorător este numărul de pacienţi internaţi la ATI

Managerul Spitalului „Marius Nasta“: Avem o zonă de platou. Îngrijorător este numărul de pacienţi internaţi la ATI

Beatrice Mahler: Din datele pe care le vedem până la acest moment, avem o zonă de platou pe care o menţinem în această perioadă din punct de vedere al cazurilor noi FOTO Facebook

Managerul Spitalului „Marius Nasta“, Beatrice Mahler, spune că este îngrijorată în privinţa numărului de pacienţi internaţi la ATI, cazurile psihice, pacienţi care au nevoie de asistenţă extrem de complexă şi numărul mare de pacienţi care îşi pierd viaţa în fiecare zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Din datele pe care le vedem până la acest moment, avem o zonă de platou pe care o menţinem în această perioadă din punct de vedere al cazurilor noi. Sigur că este nevoie de testare, dar ştim că duminica acest lucru se întâmplă, şi duminica şi lunea avem un număr mai mic de teste. Îngrijorător este numărul de pacienţi internaţi la ATI, cazurile psihice, pacienţi care au nevoie de asistenţă extrem de complexă şi numărul mare de pacienţi care îşi pierd viaţa în fiecare zi. Pentru asta trebuie să înţelegem că respectarea regulilor este o prioritate. Rata de pozitivare este crescută. Este necesar un număr mai mare de teste, mobilizarea în acest sens pentru a depista persoanele pozitive”, a declarat Beatrice Mahler, potrivit Gândul.ro

 
Declaraţiile lui Beatrice Mahler vin în contextul în care au fost confirmate încă 5.554 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore, bilanţul total al infectărilor ajungând astfel la 471.543. În ultima zi au murit 148 de pacienţi, iar un număr de 1.250 de persoane sunt internate la ATI. 
 
În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 16.225 de teste.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările