Locuri de muncă în Germania şi Marea Britanie. Se caută personal calificat

Locuri de muncă în Germania şi Marea Britanie. Se caută personal calificat

Locuri de muncă în Germania şi Marea Britanie

Angajatori din Germania şi Marea Britanie recrutează, prin reţeaua europeană Eures, personal calificat în asistenţă socială, zugravi-vopsitori, sculeri, instalatori sau comisionari. Majoritatea contractelor sunt pe perioadă nederminată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuri de muncă în Marea Britanie

O firmă care prestează servicii pentru unii dintre cei mai mari furnizori de vinuri din Marea Britanie recrutează un şofer de camion, candidaţilor cerându-li-se să aibă carnet de conducere, abilitatea de a lucra independent şi să vorbească limba engleză, potrivit Mediafax.
 
Angajatorul precizează că salariul oferit este între 19.000 - 22.000 de lire pe an, iar perioada contractuală este nedeterminată.
 
Cei interesaţi de acest loc de muncă pot trimit un CV în limba engleză la adresa darcy@vine-works.com.
 
De asemenea, aceeaşi companie mai recrutează un vinificator-supraveghetor vie, care să aibă experienţă în viticultură, abilitatea de a lucra independent, carnet de conducere şi să vorbească limba engleză. Şi în acest caz, salariul oferit variază între 19.000 şi 22.000 de lire pe an.
 
Tot în Marea Britanie se mai caută şi 15 îngrijitori de persoane, iar candidaţii care vor fi selectaţi vor avea grijă persoane în vârstă, incluzând prepararea hranei, furnizarea medicamentelor şi comunicarea cu membrii familiei. Aceştia vor lucra 50 ore pe săptămână sau mai mult, în ture de la 7.00 la 14.00 şi de la 16.00  la 23.00.
 
Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să aibă carnet de conducere valabil în Uniunea Europeană, însă cei care nu deţin carnet de conducere pot primi gratis lecţii de condus. De asemenea, este necesară cunoaşterea limbii engleze.
 
Salariul brut oferit variază între 20.150 şi 25.000 de lire pe an. De asemenea, angajatorul asigură două luni cazare gratuită şi 28 de zile de concediu pe an plătite conform legislaţiei din Anglia. Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată.
 
Pentru a aplica, cei interesaţi trebuie să trimită CV în limba engleză le adresa de email: jobs@careinhand.co.uk.
 

Locuri de muncă în Germania

În Germania, o companie importantă în domeniul comerţului angajează patru lucrători depozit. Ei trebuie să încarce/descarce containerele cu marfă, să sorteze şi să aranjeze produsele, să mute marfa în zona în care se află stivuitoarele sau în zona de încărcare a camioanelor, să întreţină curăţenia în interiorul camioanelor şi în zona de încărcare a acestora.
 
Angajatorul precizează că nu este necesară calificarea şi experienţa profesională în domeniu, însă este nevoie de disponibilitatea de a lucra în tura de noapte, duminica sau de sărbătorile legale. Cu toate acestea, doritorii trebuie să deţină cunoştinţe de bază de limba germană. 
 
Salariul oferit este de aproximativ 2.500 de euro brut pe lună, conform contractului colectiv de muncă.
 
Un angajator din Hamburg recrutează doi zugravi - vopsitori calificaţi, cu experienţă în domeniu, precum şi în activitatea de lăcuire a uşilor şi a ramelor de ferestre, permis de conducere categoria B, capacitatea de a lucra în echipă, rapiditate şi atenţie, precum şi cunoştinţe bune de limba germană.
 
Salariul este de minimum 12,80 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă, iar plata se face lunar.
 
De asemenea, se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe, iar contractul este permanent, cu program normal de lucru de 35 - 40 de ore pe săptămână. 
 
Un alt angajator german recrutează doi sculeri care vor avea ca atribuţii configurarea maşinii, conform desenelor tehnice, tăierea şi modelarea pieselor folosind strunguri, prese, polizoare şi maşini de tăiat, verificarea dimensiunilor echipamentului cu ajutorul instrumentului de măsurare, precum şi realizarea întreţinerii maşinii/instrumentului de lucru.
 
Se cere calificare profesională încheiată ca sculer sau meserie echivalentă, experienţă profesională anterioară în domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi, grad ridicat de acurateţe, capacitatea de a lucra fără supraveghere şi cunoştinţe bune de limba germană.
 
Salariul oferit este de minimum 10,98 euro brut pe oră, conform contractului colectiv de muncă. De asemenea, se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
 

Locuri de muncă în Germania. Se caută instalatori/montatori instalaţii de gaze

Tot în Germania, un angajator caută trei instalatori/montatori instalaţii de gaz. Candidaţii ar trebui să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi, acurateţe şi capacitate de a lucra în echipă, cunoştinţe bune de limba germană. Salariul este de minimum 10,98 euro brut pe oră.
 
În aceeaşi ţară, mai sunt vacante şi 15 posturi de comisionar. Persoanele care le vor ocupa vor avea ca atribuţii ambalarea şi transportul de mărfuri, cu certificat de utilizare stivuitor şi expedierea de produse la comandă prin căşti.
 
Persoanele interesate trebuie să aibă certificat de utilizare stivuitor, experienţă profesională anterioară, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi şi cunoştinţe bune de limba germană.
 
Salariul oferit este de minimum nouă euro brut/oră şi se asigură sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările