Laura Stoica "S-a schimbat" cu un nou album

Laura Stoica a revenit in peisajul muzical romanesc, dupa o absenta indelungata (timp in care nu a stat degeaba), cu un nou album "S-a schimbat", produs de TVR Media. Lansarea materialului discografic


Laura Stoica a revenit in peisajul muzical romanesc, dupa o absenta indelungata (timp in care nu a stat degeaba), cu un nou album "S-a schimbat", produs de TVR Media. Lansarea materialului discografic a avut loc la Music Club, joi seara, intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Laura Stoica chiar s-a schimbat: un nou stil muzical si un alt look, care de altfel o prinde bine. Inconjurata de foarte multi prieteni care i-au umplut bratele cu flori, Laura s-a urcat pe scena, alaturi de trupa sa (Adrian Visteanu - chitara, Emanuel Gheorghe Fisa - clape, Victor Miclaus - bas, Cristian Margescu - tobe), de unde nu s-a mai dat jos timp de o ora. A interpretat cele 8 piese de pe noul album si a reusit sa faca publicul sa cante cu ea si sa danseze. "Mereu ma ridic", scrisa de Zoia Alecu, are si un videoclip, filmat pe o pista de carting. In perioada lunga de pauza muzicala, Laura Stoica a vrut sa vada daca se pricepe si la alte domenii in afara de muzica. Asa a trecut la actorie si afaceri, insa microbul muzicii i-a intrat in sange si "nu mai poate si nu mai vrea sa scape de el", spune Laura.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: