Jon Secada, prima oară în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul americano-cubanez va cânta miercuri pentru prima oară în faţa publicului din Capitală. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, de la ora 19.00.

Aflat într-un scurt turneu european de promovare a celui mai recent material discografic, lansat pe două discuri, „Classics" şi „Clasicos", Jon Secada va cânta şi în faţa fanilor din România, de unde va pleca direct în Turcia. Aici are programate cinci concerte, iar scurtul său turneu se va încheia în Germania, la Berlin.

Câştigător a trei premii Grammy, unul pentru cel mai bun album latino pop al anului „Otro Día Más Sin Verte" (1992), cel de-al doilea pentru cea mai bună interpretare latino, după lansarea discului „Amor" (1995), iar cel de-al treilea, în 2006, pentru cel mai bun musical dedicat copiilor „Songs From The Neighborhood: The Music of Mister Rogers", Jon Secada a vândut de-a lungul carierei sale peste 20 de milioane de discuri.

Printre cele mai cunoscute proiecte ale sale se numără piesele „Angel", „If You Go" sau „Just Another Day" sau colaborările cu Luciano Pavarotti şi Frank Sinatra. Secada s-a afirmat însă şi în postura de compozitor, el fiind autorul pieselor „She's All I Ever Had", interpretată de Ricky Martin, şi „Baila", pe care veţi recunoaşte vocea lui Jennifer Lopez.

Născut la 4 octombrie 1962, la Havana, în Cuba, Jon Secada a fost descoperit de Emilio şi Gloria Estefan, care l-au şi încurajat să susţină un master în muzică. Stilul său poate fi caracterizat drept jazz cu influenţe funk, soul şi latino, printre muzicienii care l-au inspirat numărându-se Elton John, Billy Joel, Stevie Wonder şi Marvin Gaye.

Biletele pentru concertul de miercuri seară sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua magazinelor Diverta sau online, pe site-urile www.myticket.ro şi www.ticketpoint.ro şi costă între 65 şi 250 de lei, în funcţie de locul în sală. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite