Huliganul tupeist a vrut să fie liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Enache (în centru) rămâne în arest
Dragoş Enache (în centru) rămâne în arest

Dragoş Enache, derbedeul care a pătruns pe teren la meciul Petrolul - Steaua şi l-a lovit pe George Galamaz, a cerut să fie cercetat în stare de libertate pentru faptele sale.

Judecătorii au decis ca tânărul de 26 de ani să fie anchetat sub arest, el primind un mandat de 29 de zile, însă Enache a făcut recurs. Magistraţii de la Tribunalul Prahova au respins, ieri, contestaţia huliganului. Ultrasul invocase că el nu reprezintă un pericol social, că are un serviciu stabil, că l-a enervat decizia arbitrului de a acorda un penalty Stelei, şi că vrea să-şi continue studiile. „Regret fapta şi doresc să-mi acordaţi posibilitatea de a fi în libertate, pentru că nu sunt un pericol public. Tatăl meu este bolnav", i-a spus Dragoş judecătoarei.  Instanţa a decis însă că inculpatul trebuie să rămână în arest.

Tatăl agresorului vrea să-i ceară scuze lui „Gala"

Anchetatorii au argumentat că Dragoş Enache reprezintă un pericol public întrucât a comis o faptă gravă în faţa a aproape 14.000 de oameni. În plus, el a intrat pe teren ştiind că la stadion sunt forţe de ordine, practic sfidând organele de ordine publică. Enache şi-a propus să-i dea în judecată pe Martinovici şi pe Stanca, steliştii care l-au lovit.

În schimb, tatăl său a anunţat că vrea să ia legătura cu Galamaz, pentru a-şi cere scuze. „Lui Dragoş i s-a zugrăvit un portret moral care nu-l reprezintă. E o persoană fără antecedente penale. Probatoriile nu au stabilit că era sub influenţa băuturilor alcoolice sau că ar fi consumat substanţe interzise", a declarat avocata Magdalena Stasie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite