Articol publicitar

Genpact angajează peste 1.000 de persoane, indiferent de nivelul de experienţă. Vezi rolurile deschise în cadrul companiei!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Genpact România plănuieşte 1.000 de noi angajări pentru 2018, continuând succesul de anul trecut cu 950 de angajări în birourile din Bucureşti şi Cluj-Napoca. În procesul de recrutare accentul va fi pus pe cunoaşterea limbilor străine, această cerinţă fiind una eliminatorie pentru cea mai mare parte a rolurilor disponibile.Odată ajunşi în companie, noii angajaţi vor beneficia de o gamă largă de training-uri şi programe de învăţare.

În acest an, Genpact va avea roluri deschise atât pentru persoanele aflate la începutul carierei, cât şi pentru cei cu experienţă în domenii precum contabilitate, customer support, achiziţii, desktop şi server support. Momentan compania caută vorbitori de germană, franceză, spaniolă, italiană, rusă, portugheză şi alte limbi europene. 

„Anul trecut a fost unul activ în ceea ce priveşte recrutarea. Am ajuns la un număr de 3300 de angajaţi, iar în 2018 vom menţine acest ritm, cu un plan de peste 1000 de colegi noi. Ne dorim să avem candidaţi interesaţi de arii noi de activitate, cu dorinţa de a experimenta şi a găsi soluţii inovative în business-ul nostru“, afirmă Shibu Nambiar, Chief Operating Officer Genpact Europe & Latin America. 

Cursuri pentru dezvoltare personală şi profesională 

Cursurile şi workshop-urile dedicate angajaţilor au teme variate, în funcţie de domeniul de activitate, la care se adaugă şi sesiuni de project management, gândire strategică şi comunicare. Anul trecut, în cadrul Genpact România, s-a înregistrat un număr de 60.800 ore de training, atât la clasă, cât şi on-line. 

image

„Vrem ca munca în compania noastră să se traducă printr-o experienţă atractivă şi complexă. Prin toate activităţile derulate, ne dorim să participăm activ la dezvoltarea profesională şi personală a fiecărui angajat. Astfel că performanţa oamenilor noştri este susţinută de pachete salariale atractive, o serie importantă de beneficii şi un mediu de lucru dinamic“, a mai spus Shibu Nambiar. 

Care sunt beneficiile oferite angajaţilor 

Echipa din Bucureşti lucrează într-un sediu “verde” din clădirea Hermess Business Campus, situat la doar 300 de metri de Staţia de Metrou Pipera. Clădirea oferă angajaţilor spaţii de relaxare tematice, peste 40 de zone de socializare şi luat masa, plus o parcare pentru biciclete. De asemenea în plan sunt cuprinse un wellness center şi un after school. 

„Ambiţia noastră a fost ca oriunde te afli în clădire, să ai în imediata apropiere o gamă largă de soluţii spaţiale şi tehnologice pentru a stimula activitatea colegilor. Mai mult, anul acesta vom duce conceptul de clădire «verde» 100% Genpact, la Cluj Napoca“, a spus Laura Popa, Genpact VP Infrastructure Leader Europe & Americas. 

În categoria beneficii, se încadrează şi altele, precum: asigurare de viaţă, asigurare medicală în cadrul reţelei private “Regina Maria”, bonuri de masă şi reduceri pentru o gamă largă de servicii şi produse. 

Proiecte de responsabilitate socială

Genpact se implică şi susţine în mod constant proiecte sociale, aducând un impact major comunităţii româneşti. 

image

Pe parcursul anului 2017 s-au remarcat colaborări cu Organizaţia Salvaţi Copiii, Habitat for Humanity, Let’s do it Romania, Touched, World Vision, United Way si Morning Star. La organizarea evenimentelor „“Bring a smile to Casa Agar”, „Children's Day with Genpact & Touched Romania”, „Genpact Runs for Hope at Bucharest Half Marathon” sau „Build a School” a participat un număr mare de angajaţi care sunt pasionaţi de voluntariat. Anul trecut, Genpact a făcut donaţii importante constând în piese de mobilier şi echipamente electronice. 

Genpact este o companie globală de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare, având 77.000 de angajaţi la nivel internaţional. În Europa îşi derulează activitatea peste 5.000 de persoane, în birourile din România, Polonia, Olanda, Slovacia şi Marea Britanie. Prezentă pe piaţa locală începând cu anul 2005, compania Genpact România oferă servicii în domeniul achiziţiilor, financiar - contabil, suport IT şi consultanţă de business. 

Aplică la joburile Genpact accesând următorul LINK şi rămâi la curent cu noutăţile companiei pe pagina oficială de Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite