FOTOGALERIE Accident spectaculos în Capitală! O maşină s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în sectorul 6
Accident în sectorul 6

Accident spectaculos în sectorul 6 al Capitalei, în această noapte! Două persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în urma coliziunii cu un alt autoturism.

Un autoturism Dacia Logan se deplasa pe bulevardul Uverturii în momentul în care a fost lovit din plin de un alt autoturism Dacia 1310, care venea de pe o stradă laterală. În urma impactului, autoturismul Dacia Logan s-a răsturnat după ce s-a lovit de zidul unui magazin din zonă.

Şoferul care a provocat accidentul venea de pe strada Dreptăţii şi nu s-a asigurat la intrarea pe bulevard, lovind în plin, din lateral, Dacia Logan.

La faţa locului, s-au deplasat trei echipaje de poliţie şi unul de pompieri. Răniţii, şoferul şi pasagerul din Dacia Logan, au fost transportaţi de urgenţă la spital.

La această oră (01.20), echipajele de poliţie aflate la faţa locului încă efectuează cercetări, agenţii Poliţiei Rutiere refuzând să ofere informaţii despre accident. Aceştia au deviat circulaţia şi au realizat măsurători pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

Click aici pentru a vedea imagini de la accident!

Accident în sectorul 6

Potrivit declaraţiilor făcute de părinţii şoferului din Logan, acesta împreună cu un coleg se întorceau de la serviciu pe bulevardul Uverturii când au fost loviţi din lateral de un autoturism marca Dacia 1310, care nu a cedat trecerea. Această versiune a fost confirmată de mai mulţi martori oculari. Autoturismul Dacia Logan este asigurat CASCO.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite