Cîţu exclude, pentru moment, o discuţie despre „paşaportul de vaccinare”: Suntem în plină campanie de vaccinare

Cîţu exclude, pentru moment, o discuţie despre „paşaportul de vaccinare”: Suntem în plină campanie de vaccinare

Florin Cîţu a spus că este prematur să se dicute despre introducerea pasapoartelor de vaccinare FOTO Shutterstock

Premierul Florin Cîţu a spus, marţi, că încă nu s-a discutat oficial în Guvern despre introducerea unui „paşaport” de vaccinare, document prin care să le fie permis persoanelor vaccinate să aibă acces în diferite locuri publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am avut această discuţie în Guvern, deci nu este o discuţie oficială. Am văzut discuţiile în spaţiul public, nu cred că este momentul. În acest moment suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre aşa ceva în acest moment”, a răspuns premierul, întrebat dacă susţine introducerea obligativităţii unui „paşaport” de vaccinare care să permită accesul în diferite locuri, precum restaurante, cafenele sau supermarketuri, potrivit Digi 24.

„Eu am spus că nu avem această discuţie în acest moment. Este prematur, suntem doar la începutul campaniei de vaccinare ”, a adăugat Cîţu, la insistenţele jurnaliştilor. 
 
Întrebat, dacă totuşi, nu exclude un astfel de document, prim-ministrul a răspuns: „Eu vă spun că discuţia este prematură, suntem la începutul campaniei de vaccinare, nu luăm în calcul la acest moment discuţia aceasta”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările