Cum arată plămânii a patru pacienţi nevaccinaţi, bolnavi de COVID-19 FOTO

Cum arată plămânii a patru pacienţi nevaccinaţi, bolnavi de COVID-19 FOTO

CNCAV îndeamnă oamenii să asculte sfatul medicilor, precizând că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19. FOTO ilustrativă: Shutterstock

Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a publicat joi tomografiile computerizate cu reconstrucţie tridimensională a patru pacienţi nevaccinaţi, bolnavi de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu vă jucaţi cu sănătatea! Boala COVID-19 nu ţine cont de vârstă şi tot mai mulţi tineri au ajuns să fie internaţi la terapie intensivă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Sursa citată îndeamnă oamenii să asculte sfatul medicilor, precizând că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19.

De asemenea subliniază că prin vaccinare împotriva COVID-19:

- se reduce riscul de infectare;

- se reduce riscul de transmitere a virusului;

- se reduce considerabil riscul de spitalizare;

- se reduce considerabil riscul de deces. 

CNCAV a publicat astfel tomografiile computerizate cu reconstrucţie tridimensională a patru pacienţi nevaccinaţi, bolnavi de COVID-19, recent internaţi în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale “Victor Babeş” din Bucureşti. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările