Cornelia Catanga, mireasă la 51 de ani - revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Catanga, mireasă la 51 de ani - revista presei mondene
Cornelia Catanga, mireasă la 51 de ani - revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre căsătoria Cornliei Catanga, pericolele la care se expun pentru concurenţii emisiunii TV "Rătăciţi în Panama" şi plecarea lui Mihai Bendeac la Antena 1. Printre alte subiecte, Elena Cârstea a scăpat de operaţie şi MIhaela Rădulescu ar putea avea o emisiune la OTV.

Cornelia Catanga, mireasă la 51 de ani. Cornelia Catanga (51 de ani) şi Aurel Pădureanu (58 ani) au la activ 20 de ani de convieţuire fericită, timp în care au devenit părinţii unui băiat, Alexandru (16 ani). În tot acest timp, cuplul de artişti a avut parte de mari succese în ţară şi în străinătate şi a trăit viaţa într-un ritm alert. Iată că după atâta amar de vreme, cei doi au hotărât să meargă la altar: „A venit momentul să ne unim destinele şi în faţa lui Dumnezeu, iar printre primii care au aflat acest lucru a fost prietena noastră din TVR, Mariana Cernăianu, realizatoarea emisiunii "Miezul zilei", a declarat pentru Click! viitoarea mireasă.

Elena Cârstea a scăpat de operaţie. Cântăreaţa a primit, în urmă cu câteva zile, vestea multaşteptată: un specialist din Miami o va trata de anevrismul cerebral situat în spatele ochilor folosind o procedură specială, care evită bisturiul. "Nu-mi dădea nimeni speranţe pentru embolizare! Mă voi recupera mult mai repede, pentru că nu ma mai deschide la cap, nu e tăietura pe craniu. Am mai multe şanse să ma fac bine. Embolizarea va trebui repetată peste şase luni. Daca nu funcţionează... o să mă taie", a declarat, pentru Cancan, Elena Carstea.

Ramona Gabor ar putea fi muşcată de şerpi veninoşi.  Ramona Gabor, CRBL, Cornel Păsat şi Silvia Lăuneanu sunt câteva dintre vedetele participante la show-ul “Rătăciţi în Panama”, ce va fi difuzat de Kanal D în această toamnă. Concurenţii au plecat deja în Panama şi vor încerca să supravieţuiască în condiţii dure. Cunoscută ca o zonă cu grad mare de periculozitate, Panama pune la încercare orice aventurier, oricât de experimentat ar fi în expediţii de mare risc, scrie Libertatea.

Mihai Bendeac lasă «Mondenii» şi pleacă la Antena 1. Actorul a creat mare vâlvă cu plecarea din trupa care l-a consacrat şi este acuzat de Prima TV că a încălcat prevederile contractuale. “Nu sunt un mercenar. Am avut ocazia să plec la alte posturi pe sume mult mai mari”, spune Mihai Bendeac, citat de Click!.

Mihaela Rădulescu dorită de Dan Diaconescu la OTV. La nici două luni de când Mihaela Rădulescu  a părăsit ''definitiv'' Romania (aşa cum chiar ea se lăuda), diva ar avea de gand să revină in ţară. Fosta vedetă a Antenei 1 s-ar întoarce luna viitoare în România. Încă nu se ştie dacă şederea Mihaelei în România va fi una de durată mai mare sau va fi doar pentru câteva zile, însă,  ar putea să aibă legătură cu o ofertă primită de la Dan Diaconescu. Acesta i-ar fi propus să i se alăture şi să realizeze la OTV un fel de “Duminica în familie”, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite