Cine mai pleacă din ţară?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit o modă să spui că vrei să emigrezi din România.

O fac politicienii în anumite momente, oamenii pe stradă sau la piaţă când văd cum cresc preţurile, dar şi lumea fotbalului. Campioni sunt Copos, Gigi Becali şi Borcea.

Din punctul meu de vedere, n-ar fi nicio pierdere dacă ar alege destinaţii exotice, ba, dimpotrivă. Am avea mai puţine declaraţii şi mai mult fotbal. Ultimul pe lista celor care vor să părăsească scumpa noastră patrie e, cu voia dumneavoastră, Dan Petrescu.

Săptămâna trecută, după o victorie cu 2-0 cu Gloria Bistriţa, atenţie, victorie!, a fost deranjat de arbitraj. "Plec din România, nu se mai poate", urla "Bursucul", persecutat în viziunea lui de forţele malefice de la FRF, LPF, RENEL, Distrigaz sau ONU. 

Etapa următoare, adică vineri seara, echipa sa beneficiază la Piatra Neamţ de un penalty scandalos, acordat de un arbitru grec care a confundat şpriţul cu uzo şi duelul din fotbal cu atingerea din baschet: Unirea câştigă fraudulos cu 3-2.

Ca să nu mai amintim că, în mai, Urziceniul a învins Dinamo, când a luat titlul, după ce roş-albilor li s-a anulat un gol valabil de către un arbitru spaniol, rătăcit şi el pe la noi din cine ştie ce motive. Unde sunt în această rundă declaraţiile lui Dan Petrescu?

La experienţa lui, ar trebui să înţeleagă că astfel de momente, avantaje şi dezavantaje, se întâmplă în sportul-rege. Şi că în meciul cu VfB Stuttgart, de mâine- seară, poate fi în situaţia lui Gigi Mulţescu de la Piatra Neamţ. Adică să nu se califice dintr-o eroare de arbitraj. Atunci, unde va pleca? Pe Lună? Noi îi dorim succes şi un arbitraj bun!  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite