CASMB: Decalările la plata furnizorilor au fost cauzate de zilele libere, când Trezoreria a fost închisă

CASMB: Decalările la plata furnizorilor au fost cauzate de zilele libere, când Trezoreria a fost închisă

Decalările, cauzate de probleme de ordin administrativ FOTO Shutterstock

Decalările la plata furnizorilor au fost cauzate de probleme de ordin administrativ, mai exact imposibilitatea derulării prin Trezorerie a operaţiunilor necesare, datorită zilelor libere de Rusalii, anunţă, miercuri, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB).

Ştiri pe aceeaşi temă

Referitor la plata serviciilor medicale aferente lunii mai către furnizorii din asistenţa medicală primară şi din ambulatoriul clinic de specialitate, CASMB face precizarea că nu există nicio legătură între aceste plăţi şi semnarea noului contract-cadru.

„Efectuarea plăţilor a fost condiţionată de motive de ordin administrativ, mai exact, imposibilitatea derulării prin Trezorerie a operaţiilor necesare, datorită zilelor libere de Rusalii. Procesarea Ordinelor de Plată a demarat ieri, 21 iunie, şi va fi finalizată în cursul zilei de azi, miercuri 22 iunie”, anunţă preşedinte-director general al CASMB, Lucian Vasile Bara.

Reacţia CASMB vine după ce Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au semnalat că CNAS a întârziat plăţile fără să ofere vreo explicaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: