Bugetarii sunt ameninţaţi cu reduceri salariale şi cu demiteri, instituţiile statului fac angajări!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatul, Ministerul de Interne, Ministerul Mediului, Garda Naţională de Mediu şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului au scos posturi la concurs. Acest lucru s-a întâmplat în condiţiile în care bugetarii sunt ameninţaţi cu reducerea salariilor şi concedieri.

Totuşi, conform Realitatea, sute de posturi din instituţiile statului au fost scoase la concurs. În acest sens, Ministerul Apărării doreşte să angajeze 585 de soldaţi şi gradaţi voluntari.

Ministerul de Interne a dat un anunţ de recrutare pentru  ofiţeri - are nevoie de oameni pentru posturile de şefi şi adjuncţi de şefi la unele inspectorate judeţene de poliţie.

În cadrul Senatului, pentru lunile mai şi iunie au fost anunţate diverse probe pentru 18 posturi de consilier parlamentar, şef de serviciu, expert parlamentar, şef de cabinet sau şofer.

Garda Naţională de Mediu a organizat un concurs pentru 47 de funcţii publice de execuţie. Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a fost şi ea în căutare de oameni. Aici s-a încheiat recent procedura de selecţie a 11 directori adjuncţi, doi şefi de birou şi un şef de serviciu.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului recrutează 42 de comisari-şefi adjuncţi, iar Ministerul Agriculturii caută cinci consilieri debutanţi şi doi directori generali.

Extreme salariale la Spitalul Judeţean Galaţi: Cel mai mare salariu sare de 147.000 de lei, iar cel mai prost plătit doctor ia numai 631 de lei

Investiţii care îşi bat joc de contribuabili: 20.000 de euro pentru măsurarea zgomotului din curtea Primăriei 

Risipă de bani europeni/Festival de 2,5 milioane de euro, în loc de alimentare cu gaze

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite