Braşov: Nocturnă cu noroc pentru FC Braşov

Braşov: Nocturnă cu noroc pentru FC Braşov

Braşov: Nocturnă cu noroc pentru FC Braşov

Nocturna le-a purtat noroc „stegarilor”, care s-au impus cu 2-1 (0-0) în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, într-o dispută contând pentru runda a 22-a a Ligii 1 la fotbal.

Într-o atmosferă de mare sărbătoare, cu jocuri de artificii şi un public entuziast, FC Braşov a învins cu mari emoţii pe Gaz Metan. Golurile braşovenilor au fost marcate de Romeo Surdu (min. 81) şi Nae Constantin (min. 87), în timp ce pentru oaspeţi a punctat brazilianul Edson (min. 84). Cu acest succes, FC Braşov a acumulat 34 de puncte, ocupând în prezent poziţia a noua a ierarhiei. Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 70. Măldărăşanu a fost faultat în careu, centralul Berbecaru a dictat penalty, însă asistentul Şovre a intervenit şi a anulat lovitura de pedeapsă, enervându-i la culme pe „stegari”, care au protestat vehement. Ca urmare a acestei faze, tehnicianul Răzvan Lucescu a fost trimis în tribune. 

Răzvan Lucescu a trimis pe teren următoarea formulă: Coman – Rui Duarte, N. Constantin, B. Nicolae – Cristescu (min. 64 P. Adriano), Măldărăşanu, Ilyes, C. Munteanu (min. 78 Dedu) – Buga (min. 5 Hadnagy), Surdu.

Cristi Pustai a mizat pe: Vâtcă – Lazăr, Markovic, Hoban (min. 82 Oliveira) – Edson, Kubala, Todea, Pârvulescu (min. 76 Buzean) – Dudiţă, Boaru, Prodan (min. 86 Zaharia). Răzvan Lucescu, iritat de arbitraj

La finalul confruntării dintre FC Braşov şi Gaz Metan, tehnicianul gazdelor, Răzvan Lucescu, a subliniat: „Cred că a fost un joc în totalitate la discreţia noastră. Am întâlnit un adversar redutabil, care a luptat pentru fiecare minge.  Până la faza deschiderii scorului, oaspeţii nu au avut nicio oportunitate de a înscrie. Sunt convins că a fost penalty la faultul asupra lui Măldărăşanu. Faptul că am ratat mult în prima repriză, ne-a complicat situaţia în actul secund. Avem în continuare probleme la finalizare şi nu reuşim să înscriem din situaţii clare”.

Pustai este resemnat


De partea cealaltă, Cristi Pustai a punctat: „A fost un meci foarte frumos, aprig disputat, în care s-a dovedit că în fotbal se poate trece uşor de la agonie la extaz. Ne-am dorit să luăm măcar un punct, dar nu ne-a ieşit. Asta este, trebuie să mergem mai departe. De la meci la meci, şansele noastre de a rămâne în Liga 1 se micşorează. Vom încerca în viitor să ne îmbunătăţim situaţia în clasament, dar suntem conştienţi că nu ne va fi uşor”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările