Aurescu: În decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Am suferit pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. Vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi

Aurescu: În decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Am suferit pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. Vă rog pe 
toţi să decideţi să vă vaccinaţi

Bogdan Aurescu FOTO gov.ro

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a relatat, miercuri, că în luna decembrie a murit mama sa, care a lucrat în cercetare medicală şi de la care a învăţat importanţa vaccinurilor pentru sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am să dau astăzi un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza Covid-19, ci din cauza unei alte afecţiuni. În toată viaţa sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii şi virusuri periculoase şi am învăţat de la ea şi de la cărţile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populaţiei.

Am suferit foate mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit în tot anul care a trecut şi înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. De aceeea, vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi pentru că în felul acesta vă veţi putea îmbrăţişa şi săruta fără grijă părinţii şi bunicii", a declarat Aurescu, miercuri, după ce s-a vaccinat la Spitalul Militar Central.

El a menţionat şi implicaţiile pe care vaccinarea le are asupra călătoriilor.
 
"În felul acesta vom fi cu toţii sănătoşi, vom putea să circulăm fără grijă peste graniţă şi vă asigur că din perspectiva Ministerului Afacerilor Externe vom face tot ceea ce stă în competenţele noastre pentru a asigura călătoria fără probleme a cetăţenilor români în afara ţării. Vă mulţumesc şi vă rog încă o dată pe toţi să vă vaccinaţi", a conchis Aurescu.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările