30 de companii demarează vaccinarea angajaţilor în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
13 companii din HoReCa au început deja vaccinarea angajaţilor FOTO RO Vaccinare
13 companii din HoReCa au început deja vaccinarea angajaţilor FOTO RO Vaccinare

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat că 30 de companii au început sau vor începe în această săptămână vaccinarea personalului propriu, printre acestea aflându-se Ford, şantiere navale de la Mangalia, Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu.

"Treizeci de companii privare au demarat vaccinarea sau urmează să demareze vaccinarea în această săptămână. Câteva exemple: şantiere navale din Mangalia, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, compania Ford de la Craiova, platforma industrială care găzduieşte mai multe companii din Slatina”, a declarat Andrei Baciu, marţi, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că 13 companii din HoReCa au început deja vaccinarea angajaţilor. 

"13 companii din HORECA, ştim de complexul Therme, de lanţul City Grill deja, 13 echipe mobile au mers pentru efectuarea vaccinării în cadrul acestor companii. Practic, în perioada care urmează se vor organiza mai multe echipe mobile care vor merge către toţi operatorii care îşi doresc să organizeze puncte de vaccinare în interiorul companiilor pentru vaccinarea personalului şi a familiilor acestora”, a transmis Andrei Baciu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite