Zgonea: Victor Ponta a făcut o figură frumoasă la prezidenţiale

Zgonea: Victor Ponta a făcut o figură frumoasă la prezidenţiale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea FOTO Mediafax

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat într-un interviu pentru Mediafax că Victor Ponta a făcut o figură frumoasă la prezidenţiale şi că nu ar trebui să demisioneze din fruntea PSD, deşi poziţia sa de lider a început să fie contestată de unii baroni locali şi parlamentari.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Categoric, nu (n.r. Ponta să nu demisioneze). A făcut o figură frumoasă la prezidenţiale.Sunt câteva lucruri de reformă internă pe care noi le-am uitat şi le-am pierdut. Asta ne-a făcut să avem această reacţie emoţională a unei categorii, în special de tineri, la adresa partidului. Putem şi ştim să recâştigăm încrederea lor. Avem o guvernare eficientă, recunoscută de organismele internaţionale, dar şi de români“, a spus Zgonea pentru Mediafax.
 
Cu privire la un eventual Congres de alegeri, cerut de unii baroni locali şi parlamentari, Zgonea a răspuns: „Congresul este cerut de către Victor Ponta - el, la termen, este în 2017, după cum ştiţi - şi de către preşedintele executiv Liviu Dragnea“.
 
De asemenea, chestionat în legătură cu o posibilă candidatură a sa la şefia PSD, liderul Camerei Deputaţilor a exclus o astfel de variantă.
 
„În acest moment, funcţia pe care eu o am, de vicepreşedinte, îmi conferă şi vizibilitate şi eu cred că îmi aduc un aport bun la echipa pe care Victor Ponta şi-a propus-o şi a cerut-o Congresului în 2012. Din această perspectivă nu sunt sub nicio formă, să zic aşa, dispus să candidez pentru o funcţie atâta timp cât Victor Ponta este preşedintele partidului. Făcând parte din echipa lui, eu cred ca trebuie să arăţi în 2015, indiferent de partidul politic, şi o anumită loialitate faţă de echipa cu care lucrezi“, a mai afirmat Valeriu Zgonea. 
 
Citeşte şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările