Zgonea a primit trandafiri albi de la  Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a împlinit marţi 46 de ani FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a împlinit marţi 46 de ani FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care împlineşte marţi 46 de ani, a dezvăluit că a primit trandafiri albi de la preşedintele Traian Băsescu, flori de la premierul Victor Ponta şi de la miniştri, dar şi cadouri de la colegi, precizând că soţia sa trebuie să fie geloasă pe câte flori a primit.


„Am primit rachete de tenis de la echipa mea, o cămaşă, o carte, whiskey şi multe flori. Soţia mea va fi invidioasă pe câte flori am primit“, a declarat Zgonea.

Mai marele deputat a dezvăluit că dimineaţă, când a venit la biroul său de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a găsit coşul cu trandafiri albi trimis de preşedintele Traian Băsescu. Preşedintele i-a trimis şi în urmă cu an acelaşi buchet de trandafiri albi lui Zgonea.

Tot flori a primit şi de la premierul Victor Ponta, cu care a vorbit de 5 ori la telefon în decursul zilei. „Pe plan politic, îmi doresc linişte, o Românie liniştită ca să putem construi. Pe plan personal, îmi doresc ca fiica mea să fie încântată de şcoală, pentru că trece în clasa zero, ca fiul meu să fie încântat de liceu, trece în clasa a-IX-a şi să mă înţeleagă soţia, să aibă răbdare cu mine“, sunt aşterile lui Valeriu Zgonea cu prilejul zilei de naştere.

Materiale pe aceeaşi temă:

Coabitarea merge strună: Ponta şi Zgonea, avocaţii lui Băsescu

Valeriu Zgonea: I-am trimis preşedintelui Băsescu înştiinţarea despre cererea de suspendare

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite