Vlad Voiculescu, atac la Firea: O tovarăşă primar cu majoritate în consiliu şi cu tovarăşi de partid la toate sectoarele se plânge că nu a putut să facă nimic

Vlad Voiculescu, atac la Firea: O tovarăşă primar cu majoritate în consiliu şi cu tovarăşi de partid la toate sectoarele se plânge că nu a putut să facă nimic

Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a taxat ipocrizia primarului general: Gabriela Firea s-a plâns că Opoziţia i-a blocat proiectele în Consiliul General, deşi PSD şi ALDE au majoritate. „Să mai spun despre ce era la gura ei după cele şapte luni ale mele la Ministerul Sănătăţii sau după un an de guvern tehnocrat?“, scris, pe Facebook, Vlad Voiculescu, cel care şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Capitalei în 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O tovarăşă primar spune că nu a putut să facă nimic în doi (2) ani pentru că nu o lasă opoziţia veninoasă şi legislaţia. E cel puţin interesant cum un primar cu majoritate în consiliu şi cu tovarăşi de partid la toate sectoarele şi in toate instituţiile statului se poate plânge de aşa ceva. Să mai spun despre ce era la gura ei după cele şapte (7) luni ale mele la Ministerul Sănătăţii sau după un (1) an de guvern tehnocrat?

Un tovarăş pe nume Liviu Dragnea pozează în vicitimă, ca orice infractor care se respectă. Spune sus şi tare că este nevinovat, şi asta fără să dea niciodată niciun detaliu din dosar... stie el de la oameni de omenie. Nimic nou până aici, puşcăriile sunt pline dintotdeauna de “nevinovaţi”. Singura problemă este că omul ăsta este preşedintele Camerei Deputaţilor. Şi nu văd de ce ar mai avea cineva încredere în justiţie dacă el e condamnat pe nedrept.

Mai rămâne ca tovarăşa Viorica Dăncilă să ceară de urgenţă să se desfiinţeze parchetul general şi sa se pună gresie, să ţină şi răcoare“, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut un bilanţ la doi ani de mandat, în care se plânge că a fost criticată constant de Opoziţie şi se laudă cu câteva realizări, printre care achiziţia unor autobuze turcoaz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: