Viziteu: Sunt deputat USR şi votez  Iohannis pentru că nu putem vota cu dezastrul PSD. Nu poţi susţine partidul care a vrut să distrugă statul de drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Viziteu. FOTO Eduard Enea
Lucian Viziteu. FOTO Eduard Enea

Deputatul USR, Lucian Viziteu, a declarat că va merge să-l voteze pe Klaus Iohannis, adică pe garantul unei Românii euro-atlantice, Viorica Dăncilă fiind considerată o reprezentată a „răului care bântuie România de 30 de ani”.

„Pentru mine, ca deputat USR, dar mai ales ca simplu cetăţean, alegerea de duminică este una foarte clară în favoarea candidatului Iohannis, pentru că dintre el şi Viorica Dăncilă, preşedintele reprezintă garanţia unei Românii euro-atlantice şi a unei Românii pe care ne-o dorim cu toţii, cei care am construit proiectul Uniunea Salvaţi România”, spune liderul USR, Lucian Stanciu Viziteu. 

Deputatul USR prezintă mai multe controversate ale PSD din ultimii 30 de ani. „Viorica Dăncilă simbolizează răul împotriva căruia trebuie cu toţii să luptăm, răul care a ţinut România pe loc în aceşti ani, răul care continuă să ne bântuie la 30 de ani de la căderea comunismului. Viorica Dăncilă reprezintă PSD, adică partidul care ne-a furat Revoluţia, partidul care a chemat minerii să ne bată, partidul care în ultimii 3 ani a încercat să distrugă statul de drept din România, partidul care a distrus economia, partidul care ne-a gazat, bătut şi umilit în 10 august 2018”, a completat Viziteu. 

Liderul USR susţine că niciun membru sau votant USR nu poate vota cu candidatul PSD în condiţiile în care acest partid a fost cel care a făcut cel mai mare rău României în ultimii 30 de ani. „Membrii şi votanţii noştri au stat în stradă în ultimii 3 ani, fie la -15 grade, în ianuarie-februarie 2017, fie sub gloanţele de cauciuc şi gazele jandarmilor de la 10 august, pentru a protesta faţă de politicile PSD. În aceste condiţii, cum am putea noi să sprijinim candidatul mafiei care a folosit instituţiile statului împotriva propriilor cetăţeni?”, mai punctează liderul USR Bacău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite