Victor Ponta: „Eu aş decora-o de o mie de ori pe Nadia Comăneci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminică seară, că „ar mai decora-o de o mie de ori“ pe Nadia Comăneci pentru performanţele pe care le-a obţinut, subliniind că insultele pe care i le-a adus „un individ“ nu trebuie să umbrească admiraţia a 20 de milioane de români.

„Nu poate Guvernul, e treaba preşedintelui să dea decoraţii. Eu aş mai decora-o de o mie de ori pe Nadia Comăneci, pentru că insultele unui individ nu trebuie în niciun fel să umbrească 20 de milioane. 

Eu cred că acum, dacă aţi avea posibilitatea să întrebaţi 20 de milioane de români ce cred despre Nadia Comăneci, o să vă spună că o admiră, că o iubesc, că sunt mândri de ea. Nu are rost pentru unul sau doi să îi creăm impresia unuia din marii români că România e aşa. Nu e aşa România“, a spus premierul la Antena 3.

Precizările au fost făcute în contextul în care, anterior, jurnalistul Robert Turcescu a criticat în termeni duri faptul că Nadia Comăneci a acceptat să apară într-o reclamă la margarină, care a fost promovată inclusiv în şcoli.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, pe 2 iulie, interzicerea de la difuzare a două spoturi publicitare din cadrul campaniei „Campioni la mic dejun“. Consiliul a analizat campania publicitară pentru margarina Rama, „Campioni la micul dejun“, pentru copiii din clasele I - IV, promovată de Nadia Comăneci.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite