Ponta: „Numai Udrea poate să spună că Băsescu i-a făcut bine în aceşti zece ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul Victor Ponta continuă atacurile sale la adresa preşedintelui Traian Băsescu: FOTO: Adevărul
Prim-ministrul Victor Ponta continuă atacurile sale la adresa preşedintelui Traian Băsescu: FOTO: Adevărul

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a comentat duminică seară, în cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3, despre relaţia sa cu Traian Băsescu, precum şi despre evoluţia preşedintelui din ultimul timp.

Liderul de la Palatul Victoria a început declaraţiile sale prin amintirea timpului rămăs până la terminarea mandatului prezidenţial al lui Traian Băsescu, precum şi precizarea unui punct al strategiei echipei sale, acela de „a nu-l lăsa pe Traian Băsescu să facă rău”.

„Avem o cruce de dus, de zece ani de zile, este bine că au mai rămas doar 68 de săptămâni din regimul Băsescu. Trebuie să nu-l lăsăm să facă foarte mult rău. Trebuie să controlăm răul pe care Băsescu îl face prin natura domniei sale. Numai doamna Udrea poate să spună că Băsescu i-a făcut bine în aceşti 10 ani. Sunt pregătit să rezist în cele 68 de săptămâni care i-au mai rămas din mandat”, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta a continuat declaraţiile atacându-l pe preşedintele României, pe care îl acuză că a început din nou să fie un preşedinte-jucător. Astfel, discursul său  indică o răcire a relaţiilor de colaborare între cele două conduceri ale executivului, dar mai ales o punere în discuţie a pactului de coabitare.

După decembrie, o perioadă destul de lungă de timp, nu mi-a încurcat activitatea. În ultimele două luni, domnul Băsescu a redevenit sută la sută Băsescu. Nu mai vorbesc direct la telefon cu Traian Băsescu de când s-a folosit de moartea oamenilor din Muntenegru la TV”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, liderul coaliţiei guvernamentale şi-a axat o parte a discursului său pe punerea în discuţie a modului în care îşi desfăşoară activitatea Traian Băsescu, fără a uita să adreseze replici legate de Elena Udrea, politician pe care îl consideră drept un viitor candidat al PDL pentru o altă funcţie în stat.

Este în campanie electorală pentru doamna Udrea. Mi se pare complet anormal să-i plătim preşedintelui plimbări pentru campania doamnei Udrea. Nu înţeleg de ce îi plătim pe consilierii prezidenţiali care sunt în campanie pentru doamna Udrea”, a declarat prim-ministrul României.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite